Huidige Locatie: Home -  Michael Kors Handtas Zwart CVA Voor kokos de hoge ethanol

Michael Kors Handtas Zwart CVA Voor kokos de hoge ethanol

Michael Kors Handtas Zwart

Wijn afwerking, de smaken en aroma's die blijven hangen na het slikken van wijn, is een cruciaal aspect van de kwaliteit van de wijn. Het doel van deze studie was om tijd-intensiteit (TI) methode om te bepalen of de afwerking parameters van verschillende smaken gevarieerd als een functie wijn matrixsamenstelling. Getrainde panelleden (n u0026 nbsp; = u0026 nbsp; 10) uitgevoerd TI evaluaties Michael Kors Handtas Outlet op drie smaakcomponenten (2-fenylethanol (bloemen), 3-isobutyl-2-methoxypyrazine (paprika), en eiken lacton (kokos)), warmte, en wrangheid in wijn aangepast aan wisselende ethanol en tannineniveaus. Multivariate variantie-analyse gaf aan dat verhoogde ethanol toegenomen duur en intensiteit van de finish voor de bloemen en kokos samples (p u0026 nbsp; u0026 lt; u0026 nbsp; 0,05). Voor bloemen en groene paprika, werden geen significante verschillen aangetoond met behulp van canonieke variates analyse (CVA); Voor kokos, de hoge ethanol monsters meer geassocieerd met Michael Kors Handtas Zwart een hogere intensiteit afwerking en langere afwerking. Flavor interacties ook beïnvloed afwerking duur, met kokos (eiken lacton) afwerking duur verkort met 10,35 u0026 nbsp; s in de aanwezigheid van 2-fenylethanol. Deze resultaten toonden dat de wijn matrix beïnvloedt rode wijn afwerking en kan worden gebruikt door de bereiders hoe verschillende technieken die de ethanol en tanninegehalte hun wijn veranderen, kan ook invloed op de sensorische kwaliteit van de wijn afwerking begrijpen.
0 Reacties


Spreek uw mening
Recente Reacties